Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Черевата Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Черевата Т. М. 
Товарознавча оцінка якості одноразового посуду з полістиролу [Електронний ресурс] / Т. М. Черевата // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 417-421. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__103
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.384 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Черевата Т. М. 
Оцінка показників якості і безпечності шампунів [Електронний ресурс] / Т. М. Черевата // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 328-332. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__81
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.492 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Черевата Т. М. 
Асортимент та споживні властивості пральних порошків [Електронний ресурс] / Т. М. Черевата // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 291-295. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__70
Попередній перегляд:   Завантажити - 777.327 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Черевата Т. М. 
Товарознавча оцінка якості вермішелі довгої [Електронний ресурс] / Т. М. Черевата // Зернові продукти і комбікорми. - 2014. - № 1. - С. 29-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2014_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 392.168 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Ліпова О. Л. 
Адаптивність як ключовий фактор конкурентоспроможності підприємства [Електронний ресурс] / О. Л. Ліпова, Т. М. Черевата // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 1. - С. 38-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 183.578 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Чабаров В. О. 
Впровадження механізму просування товарів на міжнародних ринках національними виробниками [Електронний ресурс] / В. О. Чабаров, Т. М. Черевата, О. В. Євтушок // Економічний простір. - 2020. - № 157. - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecpros_2020_157_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 311.169 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Значек Р. Р. 
Аналіз маркетингового середовища та оцінка конкурентоспроможності нових продуктів підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс] / Р. Р. Значек, М. С. Статева, М. Р. Мардар, Т. М. Черевата // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука". Серія : Економічні науки. - 2020. - № 8. - С. 32-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnjie_2020_8_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 513.705 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського